EGYPTISCH RESTAURANT CAIRO UDEN

EGYPTISCH RESTAURANT CAIRO UDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Egyptisch restaurant Cairo Uden. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 11:41 Altijd weer GEWELDIG!!
15 mei 2022 om 2:56 Top spul! En echt ver onder de tijd die aangegeven was bezorgd. Royaal met het beleggen van alles. Lekker eten!
11 mei 2022 om 9:05 Waarom de Mayonaise niet in het zelfde bakje als de knoflook.?! (hoeveelheid)
10 mei 2022 om 21:35 Al meerdere malen hier verschillende gerechten besteld, het eten is elke keer weer goed en je krijgt genoeg voor wat je betaald. Het eten is altijd goed warm en de bezorging binnen 30 min. Top restaurant!
9 mei 2022 om 9:39 Heel erg lekker en snel bezorgd! Zelfs op zondag!
5 mei 2022 om 3:24 Top eten, super snel bezorgt, super beleeft personeel
3 mei 2022 om 22:27 Lekker eten. Snel bezorgd
3 mei 2022 om 20:29 Als wij bestellen dan altijd bij Caïro , wij dachten een keer wat anders te bestellen dan de normale doner schotel, dus gingen wij voor de kofte schotel, jammer dat het heel erg taai was . Dus volgende keer gewoon de doner schotel
2 mei 2022 om 10:55 Het eten was weer heerlijk. De bezorging helaas erg laat, meer dan een uur moeten wachten waardoor we eigenlijk geen honger meer hadden.
2 mei 2022 om 9:20 Helemaal TOP!!
1 mei 2022 om 18:55 Was weer super lekker en veel
29 apr 2022 om 6:40 Jest git