EGYPTISCH RESTAURANT CAIRO UDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 723 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Egyptisch restaurant Cairo Uden. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 17:51 Goede kwaliteit
18 mei 2024 om 21:29 super
16 mei 2024 om 21:41 Heerlijke spareribs.
13 mei 2024 om 21:18 We zijn altijd tevreden vandaag alleen de kroket was zwart van binnen Was niet lekker Hopelijk volgende keer beter
9 mei 2024 om 19:41 Sneller bezorgd dan aangegeven was en erg lekker
6 mei 2024 om 7:23 de leverancier was niet bij mij thuis, hij belde niet aan de intercom en dan krijgt hij de melding dat ik niet thuis ben. toen ik daar belde, kreeg ik na 1 uur nog een koude bestelling
5 mei 2024 om 18:55 Was weer geweldig.
3 mei 2024 om 10:08 100%HAPY
27 apr 2024 om 12:01 Super
25 apr 2024 om 19:52 Calamari was erg taai en zwom in vet. Niks knapperigs meer aan. Doner was koud, friet slap en het duurde ook nog eens 1,5 uur. Snap dat donderdagen druk kunnen zijn maar dit was wel heeeel erg teleurstellend
19 apr 2024 om 20:52 Ze waren eerst een uur te vroeg. Namen de bestelling weer mee en een uur later werd er een nieuwe maaltijd keurig op tijd bezorgd.
19 apr 2024 om 15:51 Het was weer heerlijk. grote portie vlees, verse salade, lekker friet. op afgesproken tijd bezorgd.